Novinka Tip Efekt lupa
 

Příchuť Blitz Shake & Vape: Blapple (Ananas a černý rybíz) 18ml

Neohodnoceno
 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
18.12.2018
249 Kč
   
Kód produktu SN-DIY2033
Kategorie NOVINKY a AKCE
 
Hledáte ideální tropickou příchuť, ale stále se nemůžete rozhodnout? V příchuti Blapple se můžete těšit na výrazné aroma zralého ananasu, které je v závěru zjemněno dotekem černého rybízu. Příjemná kombinace chutí se skvěle hodí pro příjemné osvěžení v horkých letních dnech, ale také pro celoroční vapování.
 
 

 
Sladké ovocné mixy pro každodenní vapování, to nabízí nová série prémiových aromat Blitz z Velké Británie. Pečlivě navržené ovocné směsi ukrývají mimořádně sladkou chuť a harmonicky sladěné kombinace, které se však zbytečně nepřekrývají, ale jejichž jednotlivé složky vynikají nezávisle na sobě. Připravte se na intenzivní zážitek a naprosto reálnou chuť oblíbených ovocných plodů, kterou si okamžitě zamilujete.
 
Příchutě Blitz pochází z Velké Británie, jsou vyrobeny jen z těch nejkvalitnějších surovin a prochází přísnými výstupními kontrolami pro uvedení na světový trh. Díky perfektně navrženému poměru surovin a pečlivé přípravě dodají skutečně mimořádný zážitek a zanechají ve vás příjemný a harmonický pocit. Jedná se o aromata typu Shake & Vape, která stačí pouze dolít základní bází a začít vapovat bez nutnosti zrání. Dodávají se ve velké 60 ml lahvičce, ve které se nachází 18 ml příchutě Blitz.
 
Postup přípravy e-liquidu Blitz: Do 60 ml lahvičky s 18 ml příchutě dolijte bázi dle vlastního výběru. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému Shake & Vape. Doporučujeme především báze s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG. Použít však můžete také klasické báze 50/50, nebo báze s vyšším podílem PG.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.